De la Antreprenor la Antreprenor!

Așa cum bine știi, noi cei din JCI suntem alături de tine la fiecare pas, de obicei prin evenimente organizate special pentru tine, fie prin parteneriate cu alte organizații. De data aceasta venim la tine cu un super eveniment care nu trebuie ratat: De la Antreprenor la Antreprenor.
E un eveniment organizat de prietenii noștrii de la White Seal, in parteneriat cu Chromatic Advertising, care s-au întrecut pe ei înșiși în a pune la cale o întrunire de creiere și caractere de la care orice persoană are multe lucruri de învățat. Sunt 3 zile pline de workshop-uri, networking și training-uri care te vor ajuta să avansezi atât personal cât și profesional.

Eusebiu Burcaș, Zoltan Vereș și Andy Szekely se reunesc la Cluj-Napoca pentru evenimentul De la Antreprenor la Antreprenor, cu un obiectiv simplu si puternic: sprijinirea unei noi mișcari de business networking în țara noastră. În urma evenimentului toți participanții vor fi conectați în Clusterul Antreprenorilor – un mediu proiectat să aducă un plus de valoare companiilor prin facilitarea accesului în mod direct la cea mai mare comunitate a oamenilor de afaceri.

Programul training-urilor este zilnic de la ora 09:00 la ora 18:00, în perioada 25 – 27 octombrie. În data de 26.10.2017 de la ora 19:00 la ora 21:00, având loc un important Eveniment de Networking de Afaceri.

Așadar, te asteptăm la SunGarden Resort pentru a învață unii de la alții și pentru a putea crește impreună. Și pentru că dorim să te susținem și te admirăm pentru că iți urmezi pasiunea și ambițiile, dorim să te cadorisim și de data aceasta cu o ofertă specială:

  1. Plătește contravaloarea a 100 euro în contul White Seal Sales: RO05BTRLRONCRT0404637201
  2. La detaliile plății scrie “PartenerJCI, Nume Prenume, email”
  3. Trimite un email cu dovada plății la office@chromaticadvertising.ro și te vor contacta organizatorii să îți trimită biletul de intrare

Ne vedem acolo!
Echipa JCI