Innovate Networking, proiect al JCI Cluj, are ca obiectiv organizarea de întâlniri între tineri antreprenori şi profesionişti, din medii diferite, într-un cadru informal şi inedit.

Scopul întâlnirilor este de a crea conexiuni între oamenii cu valori, dorinţe şi aspiraţii comune prin realizarea de activităţi relaxante şi împărtăşirea de experienţe.

Pe parcursul anilor, proiectul INN a avut diferite teme de activitate. Startul a fost dat în 2012 cu o sesiune de networking La Golf, după care am continuat cu altele, la fel de interesante: Pe Şa, How to Cocktail, Atelier de fotografie, La scenă deschisă – Personact, Printre gloanţe – Airsoft, La degustare de vin, Aikido & Sushi. Anul 2015 a fost unul deosebit, deoarece, prin Innovate Networking la Rafting, am avut o premieră, fiind primul eveniment care s-a desfăşurat pe durata a două zile. Iar anul trecut am tras direct la ţintă, în cadrul evenimentului – Networking la ţintă!

Anul acesta continuăm cu o activitate la fel de interesantă, înmiresmată şi mov-colorată. Vom petrece o zi printre flori de lavandă, mirosuri şi gusturi aromate în judetul Sălaj, satul Brebi.

Intălnirea va avea loc la Cerdacul cu Lavandă, un loc minunat cu peisaje parcă desprinse din poveşti.

Rezervaţi data de 24 iunie petru un eveniment plin de idei, distracţie, relaxare, oameni faini şi… inovaţie!

Informaţii suplimentare despre eveniment si inscrieri puteţi regăsi pe pagina de Facebook a evenimentului https://goo.gl/Sn42pF sau trimiţând un email către adresa networking@jcicluj.ro