Pentru că deja v-am mai povestit într-un articol despre tradiția teambuilding-ului de vară la Dârja și despre cum spunem că acest sat a devenit satul JCI Cluj, acum, de 1 Octombrie, în plină toamnă, vrem să împărtășim amintirile frumoase din această vară.

Noi, membrii JCI Cluj, ne implicăm de câțiva ani în diverse activități în sat, încercând să ne aducem o contribuție cât de mică la bunăstarea comunității. Primiți cu drag de prietenul și colegul nostru Marius Bud în al său Dârja Hub, am participat și anul acesta între 17-19 August la Târgu’ Vechi de la Dârja. Ne-am alăturat sătenilor la spectacolul de dans popular, la jocurile de fotbal, la standurile organizate – de gravură în lemn, de pictură pe ceramică sau de vânzare a diverse produse locale. Colegul nostru Marius Bud a oferit un interviu despre ediția din acest an, interviu pe care vă invităm să îl citiți aici pentru mai multe detalii despre cum a fost la Târg.

De asemenea, ne bucurăm că anul acesta am instalat o construcție de lemn ce indică locul unde este vechea vatră a satului, precum și faptul că prima mențiune documentară a satului a fost în anul 1340. Contruirea ei s-a întâmplat cu ajutorul Craft Zone, atelierul colegului nostru Daniel Oltean, și cu ajutorul celorlalți colegi care au contribuit la finalizarea și instalarea ei.

În rest, desigur că ne-am bucurat în jurul focului de povești mai haioase sau mai serioase, de pregătirea gulașului, de relaxarea în hamac.

Revenim și anul viitor.