Nominalizează un român remarcabil în Gala T.O.Y.P.!

Nominalizează un român remarcabil în Gala T.O.Y.P.!

Distribuie

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

A început campania Ten Outstanding Young Persons 2017!

 

 

 

 

 

 

 

T.O.Y.P. este unul dintre cele mai renumite programe JCI la nivel internațional, prin care sunt recunoscuți și promovați liderii cu impact pozitiv în societate, ce devin modele pentru generațiile următoare.

În ediția 2016, 2 dintre cele 10 trofeele naționale pentru Ten Outstanding Young Persons au venit la Cluj! Marius BUD și Victor MIRON sunt cei doi câștigători clujeni cu care ne mândrim și puteți citi aici despre realizările lor. Le mulțumim pentru activitatea lor și le dorim mult succes!

Vă invităm să vă implicați cu toții în campania TOYP 2017! Dacă știți un român cu rezultate remarcabile, nominalizați-l aici! Trebuie să aibă minim 18 și maxim 39 de ani, împliniți în 2017 și impact pozitiv în comunitate. Poate fi din orice județ.

Cum se desfășoară TOYP?

 1. Până în 15 august, în fiecare an sunt nominalizați români cu rezultate deosebite și impact pozitiv în comunitate, în 10 categorii: Economie, Afaceri, Antreprenoriat/Politic, Juridic, Guvernamental/Academic/Cultural/Moral, Protejare Mediu/ Protecția copiilor, Pace, Drepturile Omului/ Umanitar, Voluntariat/ Științific, Tehnic/ Auto-depășire/ Inovații Medicale.
 2. Cei mai remarcabili 10 dintre aceștia câștigă trofeul TOYP național, fiecare e premiat în Gala TOYP România, care va avea loc în 7 Octombrie, la Constanța și participă la competiția internațională din 2018, în Goa, India.
 3. Criteriile după care alegem finaliștii sunt:
                – Cât de bine candidatul exemplifică valorile JCI, de cetățean activ,
                – Măsura în care realizările candidatului sunt în beneficiul comunitătii, națiunii sau lumii,
                – Cum reușește candidatul prin realizările sale și prin modul său de acțiune să devină model pentru alții.

Prin promovarea acestor tineri, care excelează în domeniile lor, amplificăm importanța liderilor responsabili social. Poveștile lor de success, care implică viziune, perseverență, determinare și ingeniozitate, servesc drept model celorlalți, inspiră spre crearea de lideri mai buni și spre dezvoltarea societății.

Puteți vedea câștigătorii mondiali din anii ’80 încoace și toți câștigătorii din SUA aici.

Știați că:

 • Primele ediții TOYP s-au întâmplat în anii ’30 în S.U.A., pe vremea când doar bărbații erau promovați ca lideri în comunitate și se numea „Ten Outstanding Young Men”?
 • Din 1983 încoace, de când proiectul a devenit internațional, au fost premiate aproape 300 de persoane din 57 de națiuni, toate premiate înainte de vârsta de 40 și înainte de a fi atins o recunoaștere internațională?
 • Cei mai renumiți câștigători sunt : John F. Kennedy, Elvis Presley, Jackie Chan?  

2017 e al doilea an în care TOYP are loc România.

„Finaliștii TOYP România vor fi înscriși în competiția internațională din 2018, desfășurată în Goa, India. Avem ocazia de a clădi o imagine pozitivă a României peste hotare.” a subliniat Cristina Cerga, UN & External Affairs Committee Member, în JCI.

Ne bazăm pe voi ca să găsim tinerii cu cel mai constructiv impact în societate.

Hai să ne susținem și promovăm oamenii valoroși!

Nominalizează un român remarcabil și ajută-ne pe noi toți să învățam de la el sau ea, să ne simțim inspirați și încrezători că #SePoate!

Nominalizează un român remarcabil, ca să-i arătăm că suntem mândri de el sau ea, că #AMeritatEfortul pe care l-a depus și-l încurajăm să continue să exceleze!

Nominalizează aici până în 15 august 2017!

Vă mulțumim pentru implicare și vă rugăm să distribuiți acest articol, pentru ca toți tinerii cu realizări și activități remarcabile să poată fi nominalizați și promovați până la Gala TOYP din octombrie!

Echipa TOYP 2017

Articol de:

Gabriela Vereș – Project Manager TOYP Cluj,
Director Internaționalism 2017 JCI Cluj

 

Scroll to Top