Cu bucurie anunțăm succesul proiectului InsideOut!

Distribuie

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
JCI dezvoltă profesioniști!
Te interesează să faci un pas în față, fie în mediul online sau offline, dar simți că ceva te oprește? Indiferent dacă ești antreprenor, freelancer sau angajat, lumea așteaptă să te cunoască!
Te invităm să afli despre un combo interesant: interior și exterior, în crearea imaginii profesionale.
Speakeri invitați:
– Mara Ratoi – Creative Coach & Trainer, a împărtășit despre ce avem nevoie să știm despre noi înșine pentru a ne construi identitatea profesională care ni se potrivește.
Salut! Sunt Mara Ratoi, Creative Coach & Trainer și lucrez cu oameni de mai bine de 12 ani. Am un job full time de Career Coach într-o companie de IT iar pe lângă job am diverse colaborări pe cont propriu în zona de career coaching, well-being coaching și training-uri de soft skills. Câteva dintre valorile care îmi ghidează viața sunt autenticitatea, creativitatea și evoluția. Cred în autocunoaștere, dezvoltare personală și cred că simțul umorului e un dar omenesc deosebit. Îmi plac cărțile și cafeaua, mai ales când cele două vin la pachet.
Pe tot parcursul meu profesional, m-a motivat întotdeauna faptul că am reușit să contribui la a-i ghida pe oameni să devină varianta lor mai bună. Am căutat să fiu un partener de încredere în toată călătoria către schimbare și creștere. Am descoperit în călătoria mea că în fiecare dintre noi există un potențial neexplorat care dacă iese la iveală în contextul potrivit și cu oamenii potriviți, ne ajută să devenim mai împliniți, mai buni, mai învățați. Îmi doresc să creez cât de des pot acest context pentru descoperirea potențialului, să îi ajut pe cei cu care lucrez să îl fructifice, să se împrietenească mai bine cu ei înșiși și într-un final, să trăiască viața care li se potrivește.
Motto-ul meu:
Fii bine cu tine, ca să fii bine cu ceilalți!
– Antonia Horghidan – Fotograf la Atelierul de Portrete, ne-a orienta prin aspectele esențiale de luat în considerare atunci când dorim să realizăm un portret pentru activitatea profesională.
Salut! Numele meu este Antonia și conduc atelieruldeportrete.ro, specializându-mă în fotografie de portret și personal branding. Mă adresez în mod particular profesioniștilor care, deși se simt inconfortabil în fața camerei, sunt gata să își îmbunătățească imaginea pentru a se conecta mai eficient cu clienții și partenerii lor. Lucrând cu antreprenori, freelanceri, manageri sau specialiști, scopul meu este să creăm împreună acele imagini perfecte pentru websites, social media, platformele profesionale și multe altele.
Am plecat din lumea corporatistă, unde mi-am dedicat opt ani oamenilor prin diverse roluri în Resurse Umane. Această experiență mi-a lăsat o curiozitate față de profesioniști și o dorință de a-i susține să facă un pas în față. Te invit pe 3 martie să explorăm împreună cum poți obține prin planning și pregătire fotografii de portret reușite pentru activitatea ta profesională, fie că îți faci un selfie sau colaborezi cu un fotograf.
Scroll to Top