Surprize dulci de Paște pentru copiii de la hub-ul educațional

Distribuie

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

În preajma Sărbătorilor Pascale voluntarii JCI au organizat pentru copiii ucranieni un atelier de decorat brioșe și turtă dulce. Atelierul a avut loc la hub-ul educațional deschis de JCI Cluj în cadrul Bibliotecii Județene din cartierul Zorilor.

Copiii au fost extrem de încântați de această activitate și au dat dovadă de foarte multă creativitate și ingeniozitate în decorarea dulciurilor.

 

După ce au terminat activitatea și au gustat din brioșe, a urmat o proiecție de film. Micii participanți s-au distrat copios alături de Sid și celelalte personaje din animația Ice Age.

Activitățile de la Hub sunt un prilej de bucurie nu doar pentru copii și pentru părinți ci și pentru voluntarii implicați.

Georgiana, membră JCI și organizatoarea acestui eveniment, ne mărturisește:

Pentru mine activitățile de la hub din perioada Paștelui au venit cu un boost de energie. Cred  ne pierdem destul de mult în micul nostru univers și uităm  ne mai bucurăm sincer. M-am bucurat  îi văd pe cei mici entuziasmandu-se de lucruri mici, de prăjiturele decorate de ei, de desenele animate tematice, de micuțele cadouri pe care le-am oferit.

Micuții prezenți la atelier au primit și cadouri, pregătite cu drag de voluntarii JCI.  Urechiușele de iepuraș din pachetele primite au fost un mare succes și toată lumea a plecat acasă cu zâmbetul pe buze.

În cadrul Hub-ului se organizează zilnic activități pentru copii: ateliere de lucru manual, activități tip aftershool, desen, seri de film, activități cu cercetașii susținute de Royal Rangers, activități cu psihologi etc.

Activitățile de la HUB sunt mereu sursă unui mozaic de emoții. Cred  sărbătorile ar trebui  fie mai mult despre a dărui, despre a dărui timpemoțiegrijă, implicare. Cred  asta face imersiunea în universul sărbătorilor mai autentică – adaugă Georgiana. 

Dă vestea mai departe! Spațiul de la Biblioteca din Zorilor poate primi copilași în fiecare zi între orele 8-20, iar de la orele 15:30 sunt organizate diverse activități  Pentru mai multe detalii, vă rugăm să ne contactați.
***

Dacă rezonezi cu activitățile desfășurate de noi și vrei să te implici, te poti inscrie in JCI Cluj completand formularuI https://bit.ly/BeBetter2023.

De asemenea daca esti angajat platitor de impozit pe venit, poti sa redirectionzi gratuit 3.5% din impozit pentru a ne ajuta sa facem in continuare fapte bune. Trebuie doar să completezi formularul online: https://jcicluj.ro/formular230/.

Scroll to Top