Serile JCI: Cum să faci bani din pasiune – cu Doru Miravitchi

Serile JCI: Cum să faci bani din pasiune – cu Doru Miravitchi

Distribuie

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Serile JCI este unul dintre proiectele cu tradiție ale JCI Cluj, având prima ediție încă din aprilie 2012. Conceptul este mai mult decât o serie de întâlniri cu antreprenori și leaderi, este un mod de a face business și de a învăța de la cei mai buni.

La următoarea ediţie a Serilor JCI  vom vorbi despre Cum sa faci bani din pasiune cu Doru Miravitchi! 

Cred ca prima afacere care vă vine în minte când auziţi de Doru este Donuteria, sau Salad Box, unde a fost implicat încă de la început. Este business coach și conduce un business cu peste 300 de angajați și o cifra de afaceri de 10 milioane de euro. Doru este, de asemenea, președintele Fundației DMA, fundație care are ca scop susținerea performanței în educație și președintele DMA Business Club, club de afaceri care oferă consultanță tinerilor antreprenori, prin organizarea de evenimente și traininguri gratuite. Doru Miravițchi a fost nominalizat și la TOYP – Ten Outstanding Young Persons, ediția 2017, din România.

Evenimentul va avea loc în 10 octombrie, de la ora 18:30 la BricksVei avea ocazia să discuți deschis cu Doru Miravițchi despre provocările antreprenoriale. Locurile sunt limitate, taxa de participare este de 30 lei, iar înscrierile se fac completând formularul:  http://bit.ly/Serile-JCI- cu-Doru- Miravițchi.

La fiecare ediţie se vorbește liber, se pun întrebari și se obțin răspunsuri directe, iar pauzele sunt ocazii pentru business networking și oportunități de a cunoaște organizația JCI.

Anul acesta am avut și prima ediție a Serilor JCI în oraşul Zalău, unde am aflat două poveşti de succes de la Simona Măricean care deţine Cerdacul cu Lavanda și Mircea Groza, care este un bucatar de renume al locului.

De asemenea am cules informaţii legate de Start în Afaceri, un program de antreprenoriat al JCI în parteneriat cu TenarisSilcotub, care a avut ca scop dezvoltarea culturii antreprenoriale în Zalău.

Tot anul acesta l-am avut alături pe fondatorul Trilulilu, Zonga și  Live Rail, Sergiu Biriș, care ne-a împărtășit din experiența lui acumulată în peste 14 ani de antreprenoriat.

La cea mai recentă ediție a Serilor JCI, din luna mai, l-am avut ca invitat pe Octavian Buzoianu, care ne-a împărtășit cu deschidere și prietenie din experiența și viziunea sa antreprenorială. Am învaţat lucruri noi și ulterior am făcut business networking la un pahar de vin. Vezi aici un scurt video de la eveniment. https://www.facebook.com/pg/SerileJCI/videos/?ref=page_internal

În 2016 menționăm ediția unde l-am avut ca invitat pe Liviu Stoleru, Director General și Președinte al Consiliului de Administrație al producătorului de blocuri ceramice Cemacon SA Cluj. De-a lungul celor 6 ani a Serilor JCI, i-am avut alături pe: Iulian Olariu, Dan Pitic, Cornelius Brody, Olah Zoltan, Mircea Todea, Simona Baciu, Voicu Oprean, care au contribuit la inițiativa noastră de a sprijini mediul antreprenorial la nivel local. Încă de la început conceptul avea la baza o discuție liberă, într-o cafenea, între un antreprenor de succes si tineri care vor să învețe.

 

Alina Mihuţ
Membră a proiectului Serile JCI
Marketing | Storytelling at AROBS Transilvania Software

 

Scroll to Top