Vrei să te alături unei comunități de lideri? JCI Cluj caută voluntari

A venit momentul să te alături unei comunități de lideri care luptă să schimbe în bine lumea din jurul lor. În JCI Cluj punem la cale proiecte de impact, care să vină cu soluții creative la problemele pe care le întâmpinăm zi de zi. Învățăm, creștem și ne bucurăm împreună.

Distribuie

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

 

Căutăm voluntari

200.000 de membri, 5.000 de comunități JCI. Tot atâtea povești și idei îndrăznețe transformate în proiecte de succes – care aduc beneficii atât comunității, cât și celor care le dezvoltă. Încă te mai întrebi de ce să fii membru?

… vrei să te alături unei comunități alături de care să schimbi lumea?

 

Suntem convinși că fiecare dintre noi are ceva de oferit. Mai mult decât atât, orice abilitate poate fi transformată într-o super-putere care să contribuie la generarea unor schimbări pozitive în comunitate.  Fiecare proiect în care te implici este o oportunitate de tip “win-win”: în timp ce oferi cunoștințe, abilități și energie, primști la schimb cele mai frumoase oportunități. Vei avea acces la o mulțime de resurse și evenimente naționale sau internaționale marca JCI și vei avea șansa de a evolua.

… sau poate ai chiar o idee îndrăzneață pe care să o pui în practică?

 

Ai o idee îndrăzneață, însă nu știi cum să o transformi într-un proiect de succes? 📝 Îți venim noi în ajutor! Vom învață, împreună, cum să gestionăm toate resursele și cum putem profita de acestea. 🙌

Experiența JCI te va ajuta să dezvolți noi abilități, să privești lucrurile dintr-o perspectivă diferită, să gestionezi o echipă și să identifici corect soluții eficiente pentru fiecare provocare în parte. Vei descoperi care sunt pașii premergători unui proiect, cum planificăm un buget sau cum evaluăm riscurile. Totul din postura unui lider care își dorește să crească. 📈

Comunitatea JCI Cluj este o oportunitate excelentă pentru cei care doresc să-și dezvolte abilitățile de lideri și să creeze legături valoroase cu persoane care au aceleași idei. În calitate de membru JCI vei fi înconjurat de o comunitate dinamică de persoane care sunt pasionate de dezvoltare și care luptă prin propriile acțiuni să aducă un impact pozitiv.

Ce facem în JCI Cluj? Iată proiectele noastre:

 

➡️ ReClothing – proiectul își propune crearea unui cadru de conștientizare a unei probleme cu care societatea se confruntă – modul în care “consumăm” haine – și, în același timp, oferirea unor soluții pentru a o reduce. Organizăm târguri caritabile și evenimente în cadrul cărora donăm haine. În ultimii doi ani am salvat 3 tone de haine care altfel ar fi ajuns la gunoi.

➡️  Hub-ul dedicat copiilor ucraineni – În fața unei soluții de criză încercăm, de fiecare dată, să găsim acele soluții care oferă un real sprijin. În mai 2022 am deschis un spațiu dedicat copiilor ucraineni, la sediul din cartierul Zorilor al Bibliotecii Județene Octavian Goga. Aici, cei mici pot face lecții și activități, pot citi sau se pot juca alături de voluntarii noștri.

➡️ Serile JCI – Evenimente organizate periodic in Cluj-Napoca, având ca invitati oameni de valoare din diferite arii de expertiză. Pe scurt, inspirăm comunitatea prin promovarea unor persoane care desfășoară activități care ne încântă.

➡️ TOYP – un proiect internațional ce are ca scop recunoașterea tinerilor (18 – 40 ani) care excelează în domeniile lor de activitate și care crează schimbări pozitive în comunitate. Ne mândrim cu trei clujeni între finaliștii clasamentului național Ten Outstanding Young Persons (TOYP) 2021.

➡️ Tu Ce Respiri? – Ne pasă și de mediu înconjurător, astfel de-a lungul timpului am derulat mai multe inițiative în această direcție. În momentul de față lucrăm la reconfigurarea acestei inițiative, pentru a ajunge acolo unde e cea mai mare nevoie.

AICI găsești raportul anului 2022.

Hai în JCI!

Dacă te-am pus pe gânduri și vrei să împarți cele mai frumoase oportunități alături de echipa JCI Cluj, te invităm să completezi ACEST FORMULAR, până la finalul lunii februarie, pentru a te alătura organizației locale.

Scroll to Top